/toplinie1_-velkommen.jpg
Søg:
 
 
 

 
 Næste arrangement 
 
  Torsdag, 28. september kl. 16 eller kl. 19 på 
  Museet Færgegaarden Eftermiddag og aftenbesøg, hvor museumsinspektør Naomi Pinholt viser os rundt i de nye udstillinger. 
  En meget fin indgang til det ny museum. 
  Tilmelding til Yonna Fabrin Garner-Tolsøe på 30543528 inden den 25. september
 

 
 Program for 2017/2018:  Se her!

 
 
/forside/3 - bussen har mistet luften.jpg   /forside/31 - et brudepar har netop været forbi.jpg  /forside/42 - højt humør hele vejen rundt.jpg
   

 

 
Arbejdet i foreningen foregår på frivillig basis og forsøger at følge formålsparagraffen i foreningens vedtægter.
En stor del af foreningens arbejde består i, at efterforske udvalgte emner i lokalhistorien og derpå på samle alle resultaterne i små bøger, der i tekst og billeder illustrerer det specifikke perspektiv for alle med interesse for lokalhistorien.
Samtlige udgivelser og arrangementer er derfor opstået på baggrund af dyb interesse for - og forskning i historien bag lokalsamfundet i Jægerspris og sognene i Horns Herred.
Du finder en oversigt over samtlige bogudgivelser i fanen Bøger.
Foreningen arbejder tæt sammen med Museet Færgegården, der i 2011 blev en afdeling af Roskilde Museum. Herunder nu også Sommerflid. Et gammelt fiskerfartøj, som blev bygget til at sejle fra Vænget ved Jægerspris og som har kajplads i Frederikssund Havn.

Vi arbejder naturligt sammen med de Historiske Foreninger i Skibby, Frederikssund og Slangerup. Ligesom Lokalhistorisk Arkiv er en central del af foreningens arkiv.
       
 
      Er der nogen der kender til menneskerne på disse billeder? Se her
 

  
Indholdet på disse sider©Jægerspris Historiske Forening;
Webmaster: Jens Knudsen
 
 
Log ind | Sitemagic CMS